Start Beach

Deel onze passie...

Een aantal vrijwilligers heeft hard gewerkt om de Beach Arena weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Alles ligt er weer pico bello bij! Leden van De Moriaan Symmachia Roosendaal kunnen gratis beachen. Vooraf moet je dan wel even reserveren. Dat kan door HIER te klikken. Voor deze website heb je een wachtwoord nodig dat je via verenigingsmail hebt gehad.

Niet leden (€ 5,-, per keer) kunnen aanmelden via verhuur.beach@symmachiaroosendaal.nl. Ook bedrijven en organisaties kunnen contact opnemen via dit mailadres.

In de maanden juli en augustus hebben we Open Beach. Op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op zondagochtend van 10 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom om gezellig onderling een potje te beachen. Ook voor niet-leden is dit gratis en je hoeft niet te reserveren.

Openingstoernooi voor de beach is met Hemelvaart, 26 mei, aanvang 10.30 uur. Voor het toernooi is het vrije inschrijving, 2×2 of 3×3. Inschrijfgeld voor leden is € 2,50 per persoon en voor niet-leden € 4,- per persoon. Let op: contant betalen! Aanmelden voor het toernooi kan via toernooien.beach@symmachiaroosendaal.nl