Geslaagde Algemene Ledenvergadering

Deel onze passie...

Afgelopen zaterdag 30 september hielden we onze Algemene Ledenvergadering (ALV) over het seizoen 2022 – 2023. De ALV was goed bezocht, wellicht mede door dag en tijdstip en de beloofde soep en worstenbroodjes, met een fijne sfeer en goede interactie. En, natuurlijk in het opgefriste Veld 3.

Vanuit het Bestuur werd verslag gedaan over de inhoudelijke en financiële zaken van het seizoen 2022 – 2023, werd het nieuw opgestelde Beleidsplan gepresenteerd en de Begroting voor het nieuwe seizoen aan de ALV voorgelegd. Door de ALV werd hiermee ingestemd.

Het concept Beleidsplan is opgesteld om onze missie en langere termijn strategie te bepalen. Leden hebben 1 maand de tijd om reacties te geven. Na die maand worden opmerkingen verwerkt en wordt het Beleidsplan definitieve vastgesteld. Het concept Beleidsplan vind je hier.

Om onze plannen voor de toekomst waar te kunnen maken is besloten een Verenigingsprofessional aan te trekken. We zijn heel erg blij dat Meike van Wezel dit op zich wil nemen. Meike gaat 8 uur per week voor onze vereniging aan de slag.