De vijfde match van heren 2

Deel onze passie...

Zaterdag 3 november. Vandaag is het tijd voor de vijfde wedstrijd van Kraftwell heren 2. In dit prille seizoen is alles natuurlijk nog mogelijk. Arno laat ‘s ochtends vroeg dan ook weten dat hij wakker is geworden met het onderbuik gevoel van een goede afloop! Daarnaast is trainer coach Roeland terug van zijn welverdiende vakantie. Met deze twee feiten in het achterhoofd vertrekt het team vol goede moed naar Oosterhout om de confrontatie aan te gaan met de tegenstander van vandaag: VOKO heren 1.
Aangekomen blijkt dat dit de enige wedstrijd is die vandaag plaatsvindt op het Paterserf. Vandaar dat bij aankomst de sfeer ver te zoeken is. Maar daar heeft heren 2 geen boodschap aan: zij brengen sfeer en gezelligheid waar ze ook gaan. Na om te hebben omgekleed en de toespraak van Roeland te hebben gehoord, beginnen de mannen enthousiast met warmspelen. De scheidsrechter geeft het fluitsignaal om aan te geven dat de wedstrijd kan beginnen. Met zes man in het veld, vijf op de bank en dynamic duo Roeland en Wil aan de kant is heren 2 klaar voor de strijd.

Net als in andere wedstrijden hebben de mannen moeite om in de wedstrijd te komen. Vooral in de eerste set heeft VOKO de opperhand. Zij winnen de set met 25-11. In de twee opvolgende sets verbetert het spel voor Kraftwell beetje bij beetje, maar het niveau is nog steeds niet hoog genoeg voor setwinst. De scores zijn 25-19 en 25-20. In de laatste set lijkt het erop dat heren 2 toch eindelijk zijn draai heeft gevonden. Deze set winnen de mannen namelijk met 25-19.
Eindstand: 3-1. Natuurlijk is dit niet de gewenste uitslag, maar na een drankje gaan de mannen met opgeheven hoofd naar huis. Ze hebben geleerd en er is werk aan de winkel!

& dan zijn daar natuurlijk nog de ‘wist je dat?’-jes!