Update Coronaprotocol

Deel onze passie...

Gisterenavond is er weer een persconferentie gegeven en zijn er nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Die gaan vandaag (dinsdag) al in. In de persconferentie zijn maatregelen aangekondigd die ook onze vereniging raken. De wijzigingen hebben we verwerkt in een update van het corona protocol.

Lees deze aandachtig door voordat je naar D’n Dijk komt.

De belangrijkste wijzigingen vanaf 29 september:

  • De kantine is gesloten. Deze wordt vanaf heden alleen nog gebruikt als looproute naar de hal.
  • Publiek is nergens in de sporthal toegestaan (dus niet in de hal, kantine, gang etc.).

Verder willen wij jullie aandacht voor het volgende: we zien de afgelopen twee wedstrijddagen dat veel senioren teams nog yellen, zingen, roepen, high fives geven etc. Wij willen benadrukken dat dit niet is toegestaan en willen jullie dan ook dringend verzoeken om hier een alternatief voor te bedenken. Onze gezondheid (en die van anderen) is dit seizoen onze topprioriteit.

Wij verwachten dat iedereen zijn best doet om de regels netjes op te volgen. Mocht je bij een uitwedstrijd onsportief of onveilig gedrag tegenkomen, dan willen wij je vragen dit te melden bij de secretaris (secretaris@symmachiaroosendaal.nl). Handel als dat nodig is ook direct zelf, voorkom dat je in situaties terecht komt waar je je niet prettig bij voelt. Wij zullen de geconstateerde situaties bespreken met de Nevobo.

Tot slot: de afgelopen twee weken is ons ook opgevallen dat veel leden zich keurig aan de regels houden en begripvol zijn voor de wijze waarop we ermee omgaan. Dat stellen we zeer op prijs. Laten we hopen dat we op deze wijze de competitie en de trainingen voort kunnen blijven zetten.

Veel succes en gezondheid toegewenst!

Met sportieve groet,

Het bestuur van de Moriaan Symmachia Roosendaal