NIEUWE SPAARACTIE PLUS SUPERMARKTEN

Deel onze passie...

Samen met Plus Gommers (Dijkcentrum) en Plus van Dorsten (Tolbergcentrum) gaan we weer een unieke spaaractie opzetten. Deze actie is leuk voor onze leden, je kunt sparen voor fanartikelen, maar we spekken hiermee ook onze clubkas. Wij hopen natuurlijk dat iedereen mee doet met deze actie.

Wat gaan we doen?

  • We maken van iedere speler/speelster die mee wil doen een unieke foto
  • Iedere speler/speelster krijgt een eigen on-line fanshop met leuke fanartikelen (bidon, broodtrommel, telefoonhoesje, etc) met de eigen foto.
  • Trainers, coaches, vrijwilligers, bestuursleden e.d. mogen natuurlijk ook gewoon op de foto.
  • Als je boodschappen bij Plus Supermarkten doet krijg je zegels die verzilverd kunnen worden in je fanshop. Ook fans kunnen sparen voor artikelen met daarop de foto van hun kind, kleinkind, favoriete speler/speelster of alleen met het clublogo.
  • Voor iedere verzilverde zegel krijgen we als vereniging een financiële bijdrage.

De actie start op 22 april, vanaf die datum krijg je zegels bij de boodschappen, en eindigt op 16 juni. Je hebt dan nog 2 dagen (tot 18 juni) om zegels te verzilveren.

Fotografie

De foto’s worden op donderdag 13 april tussen 17.00 uur en 20.00 uur gemaakt in onze sporthal D’n Dijck. Leden die deze avond training hebben kunnen voorafgaand aan hun training op de foto gaan. Leden die deze avond geen training hebben die mee willen doen verzoeken wij binnen het aangegeven tijdframe even naar D’n Dijck te komen om een foto te laten maken. Dit is zo gekiekt!

De foto’s worden in wedstrijdtenue genomen, dus trek je wedstrijdkleding aan of neem deze mee om even in D’n Dijck om te kleden!

Wil je meer weten? Deze video legt het haarfijn uit: https://youtu.be/qVkpO_EYc7M. Bij deze actie worden de privacyrichtlijnen strikt nageleefd.

Voor meer informatie over deze actie kun je terecht bij Ron Bartels.