Eindsprint Grote Clubactie

Deel onze passie...

Toos was al snel van haar loten voor contante verkoop in D’n Dijck af. Dank aan Toos en alle lotenkopers. Online zijn er tot nog toe minder loten verkocht dan afgelopen jaren. Dit kan nog tot 21 november. Als je nog loten wil kopen doe dat dan nog snel, dat kan via onze verenigingspagina.

Oproep aan onze Mini’s (CMV) en Jeugdleden

Heb je al veel loten van de Grote Clubactie verkocht? Wij hopen natuurlijk van wel. Misschien goed om nog even een laatste eindsprint in te zetten, want je hebt nog maar een paar weken om loten te verkopen. Je kunt nog tot 18 november loten verkopen. Wij willen graag de verkoopboekjes uiterlijk op 18 november bij Toos ingeleverd hebben, zodat we de verkochte loten kunnen gaan invoeren. Als je klaar bent met verkopen dan graag alvast de verkoopboekjes bij Toos inleveren, zodat we er al mee aan de slag kunnen. Een aantal van jullie heeft dit al gedaan.

Graag wijzen wij je nogmaals op de Kids Verkoopwedstrijd, zie https://clubactie.nl/Kidsverkoopwedstrijd.html. Als je veel loten verkoopt zijn hier mooie prijzen te verdienen. Je moet je daar wel zelf even voor inschrijven.

Als je samen met een vriendje/vriendinnetje/teamgenoot meer dan 50 loten hebt verkocht kun je samen naar een clinic van Maret Balkestein, aanvoerder van het Nederlandse damesteam, zie https://clubactie.nl/Maret_Balkestein.html. Ook hier moet je zelf inschrijven.

Als je 20 loten of meer verkoopt krijg je een voucher waarmee je flinke korting krijgt op leuke dagjes uit, zie https://clubactie.nl/20-loten-voucher.html.

Zie jij nog kans om een Superlot te verkopen? Daar hebben we er dit jaar nog maar 1 van verkocht. Je hebt dan in 1x 50 loten verkocht en dat tikt natuurlijk lekker aan.