Corona update

Deel onze passie...

Helaas zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze hebben grote gevolgen voor de komende periode. In dit bericht de gevolgen voor onze vereniging:

  1. Vanaf dinsdag 15 december geen trainingen meer
  2. Contributie voor jeugdleden wordt stopgezet
  3. Hervatten competitie is uitgesteld tot eind januari
  1. Vanaf dinsdag 15 december geen trainingen meer

Het kabinet heeft laten weten dat vanaf dinsdag 15 december niet meer binnen gesport mag worden. Dat betekent dat vanavond voorlopig de laatste trainingen waren en de sporthal tot dinsdag 19 januari 2021 gesloten blijft. Zodra er bekend is hoe we weer mogen opstarten zullen we je informeren.

  1. Contributie voor jeugdleden wordt stopgezet

In navolging op de senioren wordt vanaf de volgende incasso ook de contributie voor de jeugdleden stopgezet. De incasso heeft zojuist plaatsgevonden dus dat betekent dat vanaf 1 januari ook jeugdleden geen contributie meer betalen totdat er weer gevolleybald kan worden. De maand daarna starten we dan weer met de incasso. Competitiegeld wordt nog wel geïncasseerd. Indien de Nevobo de vereniging hiervoor compenseert zal dat in korting worden gebracht op de inning van de competitiegelden.

  1. Hervatten competitie uitgesteld tot eind januari

De Nevobo laten weten dat de geplande hervatting van de competitie van begin januari wordt uitgesteld. De beoogde eerste speelweek is nu vanaf maandag 25 januari 2021. Het bestuur heeft eerder bij de Nevobo aangegeven dat het hervatten van de competitie niet de eerste prioriteit is. Allereerst willen wij weer veilig en ‘normaal’ kunnen volleyballen. Het onnodig snel hervatten van de competitie vinden wij niet verantwoord en ook niet wenselijk. Het risico op bijv. zware blessures is dan onnodig groot.

Iets onduidelijk en heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met de secretaris, Erik-Jan Blook, via secretaris@symmachiaroosendaal.nl

Wij wensen je goede feestdagen en hopen dat jij en je naasten in goede gezondheid het nieuwe jaar ingaan. Laten we hopen dat we dan weer lekker kunnen gaan volleyballen.