Consequenties Coronacrisis

Deel onze passie...

Beste leden,

Vanaf 11 maart jl. trainen we niet meer en spelen we ook geen competitie meer. De competitie is inmiddels helemaal stilgelegd en het is duidelijk dat we tot 1 juni ook niet meer kunnen trainen. Gisteren is een verenigingsmail verstuurd waarin wij (het bestuur) onze leden informeren over wat de laatste ontwikkelingen zijn in de vereniging.

Financiële gevolgen voor de vereniging

We kunnen de (financiële) gevolgen van deze crisis voor onze vereniging nog niet goed overzien. Het is duidelijk dat we bar inkomsten missen en dat een deel van de kosten doorlopen. Als we al negatief uitkomen dan hebben we het geluk dat we de afgelopen jaren goed aan ons eigen vermogen hebben kunnen werken. We kunnen dus wel tegen een stootje. Als het financieel meevalt zullen we samen met de leden nagaan hoe we jullie mogelijk kunnen compenseren. Vooralsnog blijft de contributie voor dit seizoen dus ongewijzigd.

Dit seizoen Beachvolleybal voor alle leden gratis

De kans is groot dat als weer mogen gaan volleyballen het heerlijk weer is en we liever buiten sporten. Dat kan! Als compensatie voor deze periode zonder volleybal kunnen alle leden van De Moriaan Symmachia Roosendaal dit jaar GRATIS gebruik maken van onze Beach accommodatie.

Verenigingsactiviteiten

Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we helaas moeten besluiten om het jeugdkamp, de bierproefavond en het eindfeest dit seizoen niet door te laten gaan. Er staan de komende periode nog meer activiteiten gepland. We weten uiteraard niet wanneer we weer activiteiten mogen (en willen) houden. Dat betekent dat we vooralsnog geen andere activiteiten gaan annuleren, maar pas later daarover een besluit zullen nemen.

Voorbereidingen volgend seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. De leden die in een seniorenteam spelen hebben als het goed is allemaal een enquête gehad (en natuurlijk ook ingevuld). In mei willen we de nieuwe teamindelingen bekend gaan maken. Zo snel als mogelijk gaan de jeugd TC, heren TC en dames TC hier samen mee aan de slag.

Wij hopen jullie in goede gezondheid snel weer te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

De Moriaan Symmachia Roosendaal