Clinic jeugd

Deel onze passie...

Afgelopen seizoen is een beetje in het water gevallen door Covid’19. Des te meer reden om het nieuwe seizoen goed te beginnen. Op vrijdagavond 28 augustus organiseren wij daarom voor onze jeugdleden een clinic.

De clinic wordt verzorgd door Be Better Traning Volleybalschool. BBT is de volleybalschool van Ronald Lacroes. Hij is een van de beste en zeker de leukste jeugdtrainer van Zuid-Nederland. Ronald heeft heel veel verstand van volleybal en maakt een feestje van iedere training. Je zult tijdens deze clinic dus zeker plezier hebben en iets leren! Meer informatie over BBT vind je op: https://www.bebettertraining.nl

De clinic is op vrijdagavond 28 augustus van 19.00 tot 21.00 uur in d’n Dijck.

Omdat er maar 32 plaatsen beschikbaar zijn zal de clinic snel vol zitten, dus zorg dat jij je op tijd inschrijft! Deelnemen is gratis en op volgorde van aanmelden: als er meer dan 32 aanmeldingen zijn dan maken wij een reservelijst. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar: jeugdtc@symmachiaroosendaal.nl. Vermeld a.u.b. duidelijk je naam en het team waar je komend seizoen in speelt.