Blij met onze sponsoren

Deel onze passie...

Vanaf komend seizoen verandert er wat met betrekking tot onze hoofdsponsoren. Penotti heeft aangegeven te stoppen met sponsoring. Dat vinden we natuurlijk heel jammer. Penotti is lange tijd een gewaardeerde sponsor van onze vereniging geweest en wij bedanken hen hier hartelijk voor. Met De Moriaan en Kraftwell hebben we de sponsorafspraken vernieuwd en weer voor een aantal jaren vastgelegd. De Moriaan blijft onze naamsponsor en gaat vanaf dit seizoen ook op de voorkant van de shirts van Dames 1 en Heren 1 prijken. Kraftwell gaat de achterkant van deze shirts sieren (de nieuwe shirts worden binnenkort geleverd). We zijn erg blij met voortzetting van de sponsoring door deze bedrijven.

We hebben met Klaver4 een vervanger voor Penotti gevonden als 3e hoofdsponsor. Klaver4 was al een bestaande sponsor en hier zijn de afspraken mee hernieuwd. Deze organisatie sponsort de overige kleding en tassen van Dames 1 en Heren 1.

Vanzelfsprekend zijn wij ook erg blij met onze overige sponsoren die hun sponsoring ook dit seizoen weer hebben doorgezet, een actueel overzicht van deze sponsoren vind je hier.

Jammer genoeg hebben ook een aantal sponsoren besloten te stoppen met sponsoring. We bedanken deze sponsoren voor hun steun. Nieuwe sponsoren zijn meer dan welkom. Wij roepen alle leden op om in hun omgeving te kijken naar mogelijke nieuwe sponsoren. De sponsormogelijkheden staan op onze site.

Wil je net als onze Dames 1 en Heren 1 mooie trainingspakken, inspeelhirts en/of tassen kijk dan of je een sponsor voor je team kunt vinden. Meer informatie bij Ron Bartels.