Aandraagbonus Maxaro

Deel onze passie...

Vanuit haar rol als Corporate Recruiter heeft Melissa van der Veeken contact met ons gezocht over een mooie actie vanuit Maxaro. Melissa kennen we natuurlijk als bevlogen lid van onze vereniging en coördinator van onze mini’s/CMV.

Maxaro is de leading brand in de sanitair- en tegelbranche waarbij het bedrijf haar productontwikkeling in eigen beheer heeft en direct aan de consument verkoopt. Naast de webshop en de megashowrooms in Roosendaal en Utrecht gaan er binnenkort twee nieuwe showrooms open. 22 november opent de megashowroom in Rotterdam haar deuren, gevolgd door Hoofddorp op 20 december.

Om deze groeiambities waar te maken heeft Maxaro contact met onze vereniging gezocht en daar is deze actie uit voortgekomen!

Ken jij een familielid, vriend(in) of kennis die wil meebouwen aan de succesvolle groei van Maxaro? Draag deze kandidaat dan aan en ontvang €500,- netto voor de clubkas van de vereniging!

Hoe werkt het?

Stap 1: Laat de kandidaat zelf solliciteren via werkenbijmaxaro.nl.
Stap 2: Zorg ervoor dat de kandidaat de clubnaam en contactgegevens in zijn of haar motivatiebrief vermeldt.

Spelregels

  • De kandidaat heeft nog niet eerder gesolliciteerd bij Maxaro.
  • De aandraagbonus van € 500,- wordt uitgekeerd aan de club nadat de kandidaat de proefperiode succesvol doorlopen heeft.
  • Actief werven via LinkedIn wordt niet op prijs gesteld, berichten delen via persoonlijke netwerken wel.