17e bedrijventoernooi de Moriaan Symmachia een groot succes

Deel onze passie...

Op vrijdagavond 14 april, stonden 12 bekers te wachten om verdeeld te worden onder de deelnemende teams. Maar eerst moest daar natuurlijk wel voor gestreden worden.

Mogelijk gemaakt door Kraftwell

Met 12 enthousiaste, veelal Roosendaalse, bedrijven werd het toernooi om 19:00u gestart met 3 poules van 4 ploegen. Er werden al enkele spannende potjes gespeeld om te bepalen wie er in welke vervolgpoule terecht zou komen.

Na een korte pauze werden de teams vervolgens opnieuw ingedeeld op sterkte in drie poules. Om 21:00u werd met ronde twee gestart met iets langere wedstrijden. Nadat om 23:15u de laatste wedstrijd afgelopen was, kon de organisatie de puntentelling definitief maken en was het om 23:30u  tijd voor de prijsuitreiking. In de sterkste poule bleek het team van het Vrouwenhof het beste op elkaar ingespeeld te zijn en zij mochten de grootste beker ophalen. In poule twee werd op een niveautje lager ook goed gevolleybald en op puntensaldo wist het team van Dynamico de spelers van de gemeente Roosendaal net achter zich te houden. In de derde poule ging de eerste prijs naar het team van RB Stucwerken. Een verdienstelijke tweede plaats in deze poule voor ons eigen meisjes C-team. Door een late afmelding hebben zij de open gevallen plek in het schema op het laatste moment nog ingevuld.

Aan de bar werd er daarna natuurlijk nog flink geanalyseerd en alvast een strijdplan bedacht voor de volgende editie. Het was een zeer sportieve en gezellige avond en daarmee zijn de doelstellingen ruimschoots behaald. Dank ook aan alle vrijwilligers die achter de bar of als scheidsrechter een bijdrage hebben gehad in dit succes.

Binnenkort zal de voorinschrijving voor de 18e editie geopend gaan worden!