Vertrouwenspersonen

Deel onze passie...

Hallo mede-clubleden en betrokkenen,

Wij zijn José Slemmer en Ashley Schreurs en vanaf de start van seizoen 2019 – 2020 zijn wij de twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging.

Soms gebeurt er iets binnen de vereniging waar jij je ongemakkelijk bij voelt. Ook kan het (helaas) zo zijn dat je te maken krijgt met pesten, ongewenst gedrag van anderen of zelfs seksuele intimidatie en/of seksueel misbruik.

Wanneer andere mensen over je grens heen gaan kan dit een groot gevoel van onveiligheid geven.

Wanneer je het moeilijk vindt om dit bespreekbaar te maken willen wij je helpen om dit toch bespreekbaar te maken. We respecteren jou en je gevoel. Wij als vertrouwenspersonen hebben geheimhoudingsplicht en staan altijd aan de kant van jou als betrokkene. Daarbij gaan wij onafhankelijk van elkaar te werk en hebben wij naar elkaar toe ook geheimhoudingsplicht, tenzij anders afgesproken met jou.

Wij willen jou een luisterend oor bieden, meedenken met jou en jou helpen ontdekken wat je nodig hebt in jouw situatie. Dit doen wij samen, maar jij beslist.

Iedereen die met de vereniging te maken heeft, te weten sporters, ouders van sporters, toeschouwers, vrijwilligers, trainers en bestuur kan ons benaderen.

Mocht jij ons benaderen dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hopen dat je ons weten te vinden wanneer je ons nodig hebt.

Vertrouwenspersonen


José Slemmer
Stuur een mail


Ashley Schreurs
Stuur een mail