Vertrouwenspersonen

Deel onze passie...

Hallo mede-clubleden en betrokkenen,

Wij zijn Martine (links op de foto) en Liza (rechts op de foto) en wij zijn de vertrouwenspersonen van De Moriaan Symmachia Roosendaal. Wij zijn er voor iedereen die met de vereniging te maken heeft: sporters, ouders, toeschouwers, vrijwilligers, trainers én bestuur.

In een ideale wereld zijn vertrouwenspersonen niet nodig. Helaas kan er soms iets gebeuren binnen de vereniging waar jij je ongemakkelijk bij voelt. Misschien krijg je te maken met pesten, ongewenst gedrag van anderen, of zelfs seksuele intimidatie en/of seksueel misbruik. Wanneer andere mensen over je grens heengaan, kan dat een groot gevoel van onveiligheid geven.

Als vertrouwenspersoon zijn wij er om naar je te luisteren en je zo goed mogelijk te helpen. Wij staan altijd aan de kant van jou als betrokkene. We respecteren jou en jouw gevoelens, en helpen je te bedenken wat jij nodig hebt in jouw situatie. Dit doen we samen, maar jij beslist altijd zelf waar jij je prettig bij voelt. Hierin hebben wij een geheimhoudingsplicht: alles wat je ons vertelt, blijft vertrouwelijk. Hier wijken we alleen vanaf als we met jou samen iets anders afspreken.

Je kunt ons bereiken via vertrouwenspersoon@symmachiaroosendaal.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook mag je ons altijd aanspreken in de sporthal. We hopen dat je ons weten te vinden wanneer je ons nodig hebt.

Over Martine

Ik ben Martine de Beer, 43 jaar, en samen met mijn man heb ik twee kinderen, 13 en 15 jaar alweer. Mijn dochter speelt volleybal bij JC2 en mijn man en ik volleyballen ook, bij het “Team Ouders”. Een erg gezellig en fanatiek team. Die overigens niet alleen uit ouders bestaat. Mijn zoon krijgen we niet overgehaald, die blijft liever voetballen, helaas. Ik werk sinds pas bij S&L Zorg in Wouw, hiervoor heb ik een aantal jaar bij de Thuiszorg gewerkt. In mijn vrije tijd gaan we graag naar een pretpark, wandel ik graag en rommel ik graag in en rond het huis.

Over Liza Ik ben Liza Hussaarts – van Lent en ik volleybal bij Dames 1. Als speelster en trainster (vooral van jeugdteams) heb ik al een paar clubs mee mogen maken. Weer terug in het gezellige Brabant heb ik het heel goed naar mijn zin! Sinds kort ben ik getrouwd met een huisarts (Koen) en samen wonen wij op 5 minuten wandelen van de sporthal (ideaal dus). In het dagelijks leven ben ik onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam; daar onderzoek ik vooral hoe we gezondheidscommunicatie kunnen verbeteren. Verder houd ik van reizen, bakken en muziek.