Beweegspeeltuin terug van weggeweest

Kinderen van 0-5 jaar kunnen met hun ouders/verzorgers vanaf 18 oktober weer helemaal los gaan in Sporthal D’n Dijck. De gymzaal van volleybalvereniging Symmachia Roosendaal wordt dan omgebouwd tot een groots beweegparadijs. Iedereen is van 16.15 – 17.15u van harte welkom om te komen spelen.

De succesvolle beweegspeeltuin is terug van weggeweest. Volgens Meike van Wezel, verenigingsprofessional van de club, is het ontzettend belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd de grondvormen van bewegen leren en plezier hebben in bewegen. Dit is o.a. goed voor de motoriek, maar ook voor het zelfvertrouwen en het verleggen van grenzen. En daarnaast is het natuurlijk gewoon ontzettend leuk om samen met andere kinderen te spelen.

Sporthal D’n Dijck wordt op een aantal vrijdagmiddagen omgetoverd tot een speelparadijs met klim, klauter, balanceer, spring en andere speel- en beweegmogelijkheden. Kinderen gaan met ouders, opa’s en oma’s de zaal in om te spelen en de ontdekken. Er wordt geen les gegeven, maar er zijn vanuit Symmachia Roosendaal en Curio begeleiders in de zaal om kinderen te helpen, uit te dagen en te letten op de veiligheid. Na de les zorgen we voor een gezamenlijke afsluiting en een lekker stukje fruit voor de kinderen.

Opgave voor deze activiteit is niet nodig, kom gewoon gezellig langs.