Bestuur

Deel onze passie...

Dagelijks bestuur

Voorzitter Bert PuimanVoorzitter: Bert Puiman
Stuur een mail


Secretaris: Susan Broos
Stuur een mail

Penningmeester Kees JongenelenPenningmeester: Kees Jongenelen
Stuur een mail

Overige bestuursleden

Volleybalzaken (Technische zaken): Tomas Brouwers
Stuur een mail

Verenigingszaken: Yvonne Claerhoudt
Stuur een mail

Beleid en organisatie (incl. Communicatie en Sponsoring): Ron Bartels
Stuur een mail.

Mission Statement bestuur

Missie

Volleybalvereniging Symmachia Roosendaal is het volleybalbolwerk in West Brabant waar prestatie- en breedtesport op alle niveaus samen gaan en waar betrokkenheid, gastvrijheid en Brabantse gezelligheid centraal staan.

Visie

De volleybalvereniging 
Symmachia Roosendaal is een “gezonde” volleybalvereniging die zich richt op volleyballers van alle leeftijden. Dat betekent dat Symmachia Roosendaal zich richt op alle vormen van volleybal, al dan niet in competitieverband. Daarnaast kan voor specifieke doelgroepen een afwijkend sportaanbod worden geboden, denk aan de smurfenspeeltuin voor kinderen die te jong zijn om al te volleyballen.

West Brabant
Symmachia Roosendaal streeft er naar “de” vereniging in de regio West Brabant te zijn qua omvang, niveau, uitstraling en organisatie. Symmachia Roosendaal is als volleybalvereniging “the place to be”.

Prestatiesport en breedtesport
Symmachia Roosendaal is voor alle leden een thuishaven. Alle volleyballers, ongeacht niveau en ambitie zijn van harte welkom en krijgen evenveel aandacht. Voor de actieve leden biedt de vereniging goede trainingsfaciliteiten en een positief sportklimaat.
In de prestatielijn is het streven om tweede divisie niveau te spelen en krijgen talenten de mogelijkheid het maximale uit hun volleybalcarrière te halen. Symmachia Roosendaal wil talenten uit de regio aan zich binden door opleidingen te verzorgen en ze eventueel de mogelijkheid te geven op een hoger niveau te spelen.

Betrokkenheid
Symmachia Roosendaal gaat in de organisatie van de vereniging uit van een
gedeelde verantwoordelijkheid. Iedereen draagt zijn steentje bij en dat is binnen de vereniging een vanzelfsprekendheid. Symmachia Roosendaal is een maatschappelijk betrokken vereniging.

Brabantse gezelligheid en gastvrijheid
Symmachia Roosendaal en Brabantse gezelligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder de zo kenmerkende Brabantse gezelligheid is er geen betrokkenheid. Gastvrijheid is een bindende voorwaarde. Er worden zowel in als buiten onze eigen sporthal en kantine (D’n Dijck) veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud.