Wat is Cool Moves Volley

Deel onze passie...

Heb je wel eens gehoord van Cool Moves Volley? Dit is volleybal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en is erg Cool..!!

Je bent veel in beweging en met een bal bezig. Het is een leuke teamsport, waarbij je de bal over het net bij de tegenstander op de grond moet krijgen.

Je leert spelenderwijs allerlei technieken zoals: service, pass, set-up en smashen. Maar we trainen ook op snelheid, balvaardigheid en conditie. Cool moves volley is ingedeeld op 6 niveaus. Afhankelijk van je leeftijd en je talent train en speel je op een bepaald niveau. We beginnen op het laagste niveau met vangen en gooien. Maar als snel ga je serveren, onderhands en bovenhands spelen.

Klik hier om de spelregels te bekijken.

Trainingen

In sporthal D’n Dijck (Platinadijk 27 Roosendaal) trainen de mini’s (CMV) van volleybal vereniging Kraftwell Symmachia elke woensdagmiddag. Tijdens de schoolvakanties is er geen training.

Niveau 1 en 2: 15:15 tot 16:15 uur
Niveau 3: 15.15 tot 16.15 uur

Niveau 4: 16:15 tot 17:30 uur
Niveau 5: 16:15 tot 17:30 uur

Meike van Wezel is onze hoofdtrainer voor de mini’s (CMV) en zij wordt geassisteerd door Saskia van Gestel en Eefje Harmsen.

Competitie

Er zijn 9 zondagen in een seizoen (okt t/m mei) waarop de kinderen competitie spelen. De kinderen spelen in de ochtend of in de middag meestal 4 wedstrijdjes. Deze worden in verschillende sporthallen in West-Brabant gespeeld. Het is niet verplicht om competitie te spelen. Je kunt ook alleen trainen.