Spaaractie foto’s (update)

Vandaag is naar alle spelende leden een mail gestuurd met daarin meer informatie over de Spaaractie die we binnenkort samen met PLUS Gommers gaan organiseren.
 
Komende woensdag (24 oktober) worden tussen 17.00 uur en 20.00 uur de foto’s hiervoor in D’n Dijck gemaakt. Wij hopen dat jij ook op de foto wil gaan. Zorg er dan voor dat je woensdag tussen 17.00 uur en 20.00 uur in D’n Dijck bent en in wedstrijdtenue (meenemen dus!) op de foto gaat. Dit is het enige moment waarop foto’s worden gemaakt!
 
We maken graag van jou een mooie spelersfoto in tenue. Die foto kun je laten afdrukken op leuke artikelen (poster, broodtrommel, mok, ….). Voor deze gratis artikelen kun je sparen met boodschappen bij PLUS Gommers. Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee sparen voor je eigen fanartikelen. Het is ook mogelijk artikelen te bestellen met alleen ons clublogo.
 
Als je op de foto bent geweest krijg je via ons na volgende week woensdag een persoonlijke actiekaart met een inlogcode om je eigen fanshop op internet te maken. Vanaf 10 november kunnen zegels gespaard worden bij PLUS Gommers, tot 13 januari 2019. Fanartikelen kunnen besteld worden tot 19 januari 2019.
 
Dit is echt een heel leuke actie, wij hopen dat jij ook op de foto gaat en gaat sparen voor mooie fanartikelen van jezelf of onze vereniging. Heb je geen mail gehad en wil je wel meedoen? Kom dan woensdag gewoon naar D’n Dijck om op de foto te gaan.