Grote Clubactie Herfstactie

De Grote Clubactie 2018 loopt nu bijna 1 maand. We zijn op de goede weg met de verkoop van loten. Toos is al door haar loten voor contante verkoop heen, complimenten Toos. De jeugd en mini’s proberen hun verkoopboekjes vol te krijgen, Toos heeft nog nieuwe boekjes hoor.

De on-line verkoop van loten blijft nog een beetje achter evenals de verkoop van Superloten. Zeker nu Toos door haar loten heen is hopen wij dat leden die nog geen loten hebben gekocht of verkocht dit alsnog via het digitale kanaal gaan doen. Dit is echt super eenvoudig en kost je heel weinig werk. Door de link naar je verkooppagina te delen via mail op je werk of je privé adresboek zijn er altijd bekenden van je die loten kopen. Heb je de mail met die link niet meer laat het even aan Ron Bartels weten.

Voor de jeugdige verkopers organiseert de Grote Clubactie een herfstactie waarmee jeugdleden kans maken op een dagje uit “Win met de woordzoeker”. Op de kids clubpagina kun je deze woordzoeker oplossen en je antwoord doorgeven, klik hier voor de woordzoeker.