De uitdaging van heren 2

Deel onze passie...

Afgelopen zaterdag hebben we weer een wedstrijd gespeeld. Helaas was Roeland hier niet bij omdat hij op een wel verdiende vakantie was. Daarentegen hebben we wel een waardige invalster gekregen als coach, ze komt uit zeeland, weet je al wie? Hennieeee, de trainer coach van H1!
Na een krachtige speech van onze manager Will betraden wij vol goede moed de arena genaamd veld één. Hier begonnen wij rustig met inspelen, nouja rustig met 11 man was dat al redelijk druk en vlogen de ballen rond je oren. Tegelijkertijd werd er een heel camera systeem geplaatst zodat achteraf de wedstrijd geanalyseerd kon worden.  Eenmaal warm en na het eerste fluitsignaal begon de wedstrijd.

De eerste set begon redelijk, we waren gewaagd aan de tegenstander Sliedrecht sport H5. Toch kregen we het niet voor elkaar om te winnen en sloten de set af met 21-25. De tweede set zouden en moesten we winnen. Helaas was de tegenstander wederom net te sterk en verloren we deze set met 23-25. Dit viel toch wel even tegen maar we lieten ons niet kennen in de derde set. We hebben hier weer hard gewerkt alleen lukte het wederom niet en verloren met 23-25. De laatste set moesten we dan maar pakken, we moesten ten minste één punt pakken. De set begon goed, we kregen een voorsprong en probeerde hier van te profiteren. Toch zat het er niet meer in en sloten de laatste set af met 21-25. Kortom verloren dus met 4-0… Er is dus werk aan de winkel, volgende week weer een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen waar we 100% voor de winst gaan!

Zoals in het vorige verslag aangegeven stond zijn de ‘wist je dat?’-jes weer terug! Wist je dat:

–  Roeland jarig was afgelopen zaterdag?